A L'HORA DEL MENJADOR
üCobrir les necessitats nutricinals dels infants.
üTransmetre hàbits de higiene al voltant del menajar.
üAprendre a mantenir un ambien relaxat a l'hora de dinar.
üAfavorir l'aprenentatge de bons hàbits alimentaris.
üIntroduir aliments coneguts i desconeguts per als infants per afavorir una variada i correcte alimentació.
üEducar en diferents aspectes de respecte i convivència.
üFomentar la resolució de conflictes d’una manera pacifica i raonada.
üSaber gaudir del temps lleure trobant la manera més adient per cadascú.
üDespertar l’interès per uns hàbits de vida saludables.
üAmpliar el repertori lúdic i esportiu de l’infant.
üPotenciar la reducció, la reutilització i el reciclatge dels nostre residus.
ECOEDUCACIÓ
üConèixer
de pròpia mà
l’elaboració d’un aliment bàsic.
üTreballar
diferents textures i olors.
üFamiliaritzar-se
amb elements quotidians a vegades desconeguts.
üElaborar
un aliment ells mateixos.
üAprendre
a valorar els beneficis d’un
aliment ecològic.